Zöld Elefánt Panzió
Kiadó szállás  szálláshely / Unterkunft zu vermieten / rent a house
Kis-Balaton
Zalaapáti
Deutsch
Magyar
English

Egész évben
nyitva!

Zöld Elefánt Panzió - Zalaapáti
Zöld Elefánt
Zöld Elefánt Panzió - Zalaapáti

Zöld Elefánt Panzió - Zalaapáti
Vendéglő


Zöld Elefánt Panzió - Zalaapáti
Vendéglő

A „Zöld Elefánt” Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bövült és megnyitotta kapuit az új „Zöld Elefánt”, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elödje. Családias atmoszférája, hangulatos, teraszos étterme, ízes magyaros és nemzetközi konyhája bö választékot, specialitásokat, kellemes idötöltést kínál. Az Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, hogy családias környezetben tölthessék pihenésre, gyógyulásra szánt idejüket!
Panziónk 7 szobája 14 fő részére nyújthat pihenési és kikapcsolódási lehetőséget. Szobáink felszereltsége minden igényt kielégít. Családi vállalkozásunk kezelésében a közelben lévő falusi vendégfogadónkban a fürdőmedence és a szauna is felüdülést nyújthat vendégeinknek.
Étterem:
Egész évben üzemelő éttermünk a magyaros és a nemzetközi konyhák remekeit kínálja a hozzánk betérőknek. Csoportok teljes ellátását, családi, baráti összejövetelek, üzleti találkozók megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Éttermünk hangulatos belső termeivel 100 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Árnyas teraszunk és kerthelyiségünk 80 fő számára nyújthat felüdülést a meleg nyári napokon. Az étterem szakácsai azt a célt tűzték maguk elé, hogy friss alapanyagokból készült, jó minőségű ételekkel kényeztessék vendégeiket. A Zöld Elefántban különleges gondossággal készítik a különféle ízletes szószokat. Az étlapon széles választékban találhatók szószok, a pikánstól az egzotikuson át az erősig. Szintén egzotikus ételek, struccsültek is vannak az ajánlatok között. Egy másik fő specialitás az Elefánt szakácsaitól a friss magyar házi kacsa különböző változatban elkészítve. Az egészet összefoglalva egy jó tipp mindenkinek, aki szeret jókat enni.
A ház specialitása: magyaros fogások, kacsa-specialitások, szószok széles választéka, töltött hús "Elefánt-módra"
Nyitva tartás: 10.00- 22.00

Környék:
Zalaapáti nagyközség központi fekvéséből adódóan szerencsés helyzetben van az utazó. Néhány perces utazással elérhető tőlünk Hévíz, Keszthely, Zalakaros, Kehidakustány, Zalacsány és a Kisbalaton. A 75-ös főútvonalról (mely keresztülszeli falunkat) rövid kitérőkkel megközelíthetők termálfürdő helységeink, a Balaton, a horgászok számára pedig a közkedvelt Kisbalaton és a Zalacsányi tó is.

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Távolságok a háztól:
Étterem: helyben
Élelmiszerüzlet: 300 m
Horgászati lehetőség: 8 km
Kis-Balaton 8 km
Zalakaros 18 km
Keszthely 14 km
Hévíz - termálfürdő: 11 km
Kehidakustány 14 km
Sármellék: FlyBalaton repülőtér / Airport 8 km
Budapest 185 km
Bécs / Wien / Vienna: 200 km

Kirándulási lehetőségek: Hévíz, Keszthely, Badacsony, Tapolca, Zalakaros, Kis-Balaton, Kehidakustány,
Elérhetőség
Cím:
  Késmárki Jánosné
  H - 8741 Zalaapáti
    Kossuth u. 12.
Tel.:
  06 83 552-018
Fax:
 

06 83 352-097

E-mail:
  info@zoldelefant.eu
Weblap:
  www.zimmerinfo.hu/zalaapati/zoldelefant© 2000 zimmerinfo.hu
BALATON és vonzáskörzete szálláshely adatbázisa
Update: 2014